De ce este bine sa achizitionezi o husa pentru canapea?

Trebuie sa cumperi un set de huse pentru canapea si te intrebi daca acestea iti sunt necesare sau poti sa le eviti?

Ei bine, aceste produse sunt singurele care pot proteja materialul din care este facuta canapeaua de diverse scurgeri sau accidente care pot deteriora materialul. Alege huse elastice pentru canapea si cu siguranta vei reusi sa le montezi si sa le ridici usor.

Husele de canapea sunt ideale pentru a proteja si pastra canapeaua, in special in aer liber sau daca locuim cu copii sau animale acasa. Daca ai o canapea cu o tesatura buna sau noua, trebuie sa te bucuri de atingerea acesteia. In cazul pielii naturale sau sintetice, o husa poate fi o idee buna vara sau in lunile mai reci.

O husa adaptabila la diferite dimensiuni de canapele

Husa de canapea va oferi un aer odihnitor livingului tau, protejandu-ti in acelasi timp canapeaua. Este o husa practica adaptabila la diferite dimensiuni si modele de canapele, de la modele cu doua locuri pana la cele de tip sezlong.

Protectia in primul rand

Husele pastreaza culoarea canapelei in zonele cu o expunere ridicata la soare si, in general, ofera o mai mare liniste pentru a o folosi mai dinamic si mai confortabil.

O husa elastica de canapea in culoarea lenjeriei

Husa canapelei poate fi elastica fiind usor adaptabila canapelei tale. Este o optiune economica si usoara pentru a da o noua viata canapelei tale daca tapiteria s-a deteriorat. De asemenea, poti gasi si huse pentru coltar, care sa se potriveasca formei acestuia.

Problema pretului

O husa la comanda este mai scumpa decat o husa normala. Evident, costul este mai mare decat cel al unei huse universale care este valabila pentru orice canapea.

Daca vrei un anumit model sau un anumit material, respectiv functii speciale sau chiar zone cu buzunare, poti opta pentru o astfel de varianta, dar daca tot ce vrei este sa acoperi cumva canapeaua, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca alegi un model la un pret rational.

O husa super elastica de adaptabilitate deosebita

Husele de canapea sunt realizate cu o tesatura super elastica inedita si patentata, care confera husei o adaptabilitate mai mare datorita elasticitatii superstretch-ului in toate directiile oferite de aceasta tesatura.

Cu finisaj anti-alunecare si tesatura anti-mucegai permit o atingere moale si foarte usor de plasat.

Materie prima buna

Avand in vedere investitia implicata intr-o husa la comanda, este indicat sa o alegi rezistenta si usor de intretinut. Alege tesaturi care au un procent ridicat de poliester in compozitia lor, astfel incat sa se spele bine si sa nu se micsoreze.

Personalizare

O husa personalizata va fi intotdeauna mai economica si o putem indeparta si spala cu usurinta. Asta atata timp cat doriti o acoperire in completa.

Daca esti in cautarea unor huse pentru structura si perne, poate fi necesar sa aduci faci huse pe comanda. Tot la capitolul personalizare intra si acele huse imprimate cu diverse mesaje sau chiar cu imagini. Acestea sunt huse speciale si ceva mai scumpe.

Get in Touch

Related Articles

Articole recente recomandate