Achizitionarea unui robot piscina se numara printre cele mai intelepte achizitii si eficiente produse disponibile in materie de curatare a bazinelor. Prin prisma capacitatilor si functionalitatii, proprietarii se pot bucura de cele mai avansate produse pentru intretinerea piscinelor.

Achizitionarea unui robot piscina se numara printre cele mai intelepte achizitii si eficiente produse disponibile in materie de curatare a bazinelor. Prin prisma capacitatilor si functionalitatii, proprietarii se pot bucura de cele mai avansate produse pentru intretinerea piscinelor.

Dezvoltati pentru a curata eficient piscina, robotii automati depasesc produsele de curatare concepute pe principiul presiunii si aspirarii. Simplu de utilizat, acestia vin cu propriile componente de filtrare, sisteme computerizate integrate, design imbunatatit, alternative de programare extrem de convenabile si nu numai.

  1. Tehnologie avansata de curatare

Nimic nu se compara cu tehnologia de curatare superioara a robotilor automati pentru piscine. Aspiratorul traditional utilizeaza un furtun si o pompa de aspiratie pentru a functiona, insa robotii automati utilizeaza motoare electrice si tehnologie computerizata pentru a obtine o curatare superioara.

Capacitatea generoasa de operare ofera o curatare maxima a piscinei, acestia fiind conceputi pentru a urca pe pereti si trepte, si pentru a ajunge in colturi greu accesibile. In acelasi timp, periile rotative puternice de spalare ridica si aspira toate tipurile de murdarie si reziduuri, pastrand peretii, podelele si liniile de apa curate.

  1. Usurinta in utilizare

Oricine poate folosi un robot de curatare a piscinei. Unul dintre marile beneficii ale unui robot piscina automat consta in utilizarea si configurarea usoara, ceea ce reprezinta un avantaj pentru proprietarii de piscine care nu dispun de prea mult timp. In plus, robotii de piscina automati sunt alimentati in conditii de siguranta cu electricitate de joasa tensiune, functionand independent de sistemul de filtrare al piscinei.

Functia plug-and-play (utilizare imediata) reprezinta una dintre cele mai simple caracteristici ale unui robot de piscina automat. Dispozitivul inteligent implica o asamblare usoara inainte de utilizare, o setare si instalare rapida pentru analizarea dimensiunii bazinului si intensitatii de curatare. Este suficienta apasarea butonului de alimentare si scufundarea robotului de piscina in apa pentru a satisface orice nevoie de curatare a piscinei.

 

 

  1. Sistem de filtrare independent

Spre deosebire de aspiratorul traditional, robotii automati pentru piscine filtreaza apa in timp ce lucreaza, independent de pompa principala si sistemul de filtrare al piscinei. Robotii de curatare a piscinelor au propriul sistem de filtrare incorporat, care capteaza frunzele si reziduurile.

Toate acestea sunt depozitate in sacul de filtrare din interiorul dispozitivului, retinand impuritatile care infunda propriul sistem de filtrare al piscinei. Folosind un sistem inteligent de curatare, robotii automati de curatare a piscinelor elimina o gama variata de resturi si contaminanti, facand apa mai sigura in utilizare si mai igienica.

  1. Eficienta energetica

Un robot piscina automat utilizeaza o cantitate mai mica de energie in comparatie cu alte tipuri de aparate automate pentru curatarea piscinelor, cum ar fi aspiratoarele.

Robotii automati pentru piscine sunt auto-sustenabili si nu se bazeaza pe pompa de filtrare a piscinei pentru a genera energie. Acest lucru lasa pompa sa functioneze la viteze reduse optime pentru o eficienta energetica mai mare.

In timp ce folosesc mai putina energie, ei ajuta, de asemenea, sistemul de filtrare al piscinei sa functioneze mai economic pe masura ce curata. Robotii de piscina automati consuma doar 60-70 wati pe ora, ceea ce inseamna aproape ca un bec obisnuit, iar o buna gestionare a energiei atrage, dupa sine, mai putine cheltuieli.

  1. Solutie de economisire a apei

Robotii automati pentru curatarea piscinelor au propriul sistem de filtrare, ceea ce inseamna ca pot colecta resturile din cartusele lor interne si  curata piscina fara acumularea murdariei pe cosul pompei si filtrul principal.

Daca aveti un filtru de cartus in sistemul piscinei, robotul va reduce la minimum curatarea acestuia. Filtrul intern al robotului este mai simplu si mai usor de indepartat si curatat.

Daca aveti un filtru cu nisip, acest lucru va reduce necesitatea de a efectua cicluri regulate de curatare backwashing.

De fapt, pe baza unui robot piscina automat, care functioneaza 2-3 de ore pe zi, puteti reduce risipa de apa cu 60-70%, ceea ce este minunat, inclusiv pentru mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *