Sfaturi pentru amenajarea unui living sigur pentru bebe

Sosirea unui bebelus in familie este intotdeauna un moment foarte dulce si dragut. Este, de asemenea, o perioada cu multe schimbari in rutina zilnica, iar acest lucru implica in mod necesar adaptarea casei la ritmul si nevoile copilului, dar si ale noilor parinti.

Prin amenajarea si optimizarea camerelor pe cat posibil, vei reusi sa ai in continuare propriul tau spatiu si sa mentii si armonia.

Siguranta lui si a mobilierului si a accesoriilor decorative devine o prioritate, motiv pentru care uneori lasam deoparte aspectul mai estetic si ne alegem decorul gandindu-ne la obiecte care nu se pot sparge usor si care impiedica copilul sa se raneasca. Si ne intrebam, de ce nu putem sa ne asiguram ca decorarea noastra urmeaza ultimele tendinte si, in acelasi timp, sa fie si adaptata pentru cei mici?

In acest articol iti oferim cateva sfaturi despre cum sa iti adaptezi camera pentru sosirea unui bebelus si care te vor ajuta sa o transformi intr-un loc mai relaxant, practic, sigur si confortabil, fara a renunta la tendintele decorative. In acest caz, nu vorbim despre dormitorul lui sau al tau, ci despre un spatiu comun, si anume livingul, in care te vei juca cu copilul, unde vei trage un pui de somn, vei petrece o dupa-amiaza de duminica vizionand un film, il vei hrani si chiar unde va face primii pasi.

Alege o canapea usor de curatat

Dupa ce invata sa faca primii pasi, cei mici sunt dornici sa exploreze pe cont propriu intreaga locuinta, asa ca trebuie sa iei toate masurile necesare pentru a evita posibilele accidente care se pot produce in casa.

In living poti opta pentru o canapea de piele, mai joasa, care sa ii permita celui mic sa urce mai usor. De asemenea, o canapea de piele este mult mai usor de curatat, asa ca poti alege chiar una de culoare neagra, pentru a ascunde petele pe care cel mic le poate face din neatentie.

Inlocuieste masuta de cafea cu un taburet

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru amenajarea unui living sigur pentru bebe

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts