Noutati de la Avril, cosmetice frantuzesti certificate bio

Cosmeticele frantuzesti sunt cunoscute si apreciate la nivel mondial datorita calitatii ireprosabile, dar si a utilizarii frecvente in saloanele de infrumusetare.
Brandurile de cosmetice frantuzesti au creat de-a lungul timpului produse eficiente, care respecta pielea si nu au efecte secundare precum alergii sau iritatii. Un motiv pentru care ar trebui sa incerci produsele frantuzesti este pur si simplu calitate lor!

De ce sunt speciale cosmeticele frantuzesti bio Avril?

Cosmeticele bio marca Avril provin din Franta si sunt dedicate femeilor care iubesc frumusetea naturala. Avril a fost lansat in aprilie 2012 cu misiunea de a produce cosmetice organice accesibile fiecarei femei. Este brandul care foloseste numai plante atent selectionate si ingrediente minerale. Fardurile astfel create garanteaza o piele nu doar frumoasa ci si sanatoasa si stralucitoare.

Avand in componenta extracte din plante, uleiuri vegetale, fructe, alge marine, minerale, Avril este mai mult decat o gama de machiaj natural. Fara grasimi de origine animala, parafina, ceara sintetica, parabeni, PEG, formaldehida, toluen si alte substante chimice sau derivate din petrol, fardurile Avril sunt ideale pentru un machiaj sanatos si desavarsit!

Cosmeticele sunt certificate bio Ecocert. Acest lucru garanteaza ca cel putin 95% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala, iar minim 10% din ingrediente provin din agricultura ecologica. Si evident… nu sunt testate pe animale!

Avril te ajuta sa obti un machiaj rezistent, natural si sanatos

Produsele Avril te vor surprinde prin textura lor matasoasa si rezistenta. Culorile sunt intense si luminoase, cu pigmenti naturali puternici. Acoperirea este perfecta. Micile imperfectiuni dispar, iar rezultatul dureaza intreaga zi!

Citeste continuarea articolului aici: Noutati de la Avril, cosmetice frantuzesti certificate bio

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts