Jucariile de plus: sunt acestea alegeri potrivite pentru copii de toate varstele sau nu?

Exista o astfel de zi pe an in care poti, si chiar ar trebui, sa oferi unui copil ursuleti de plus. Pe 25 noiembrie, se sarbatoreste Ziua Ursuletului de Plus.

Si desi aceasta este o scuza buna pentru a cumpara noi jucarii de plus, exista multe alte motive pentru ca un copil sa aiba una.

Camera fiecarui copil este plina cu o multime de jucarii. Nu toate sunt valoroase si multe dintre ele sunt lasate aruncate in colt, copilul mic pierzandu-si repede interesul pentru ele.

Cu toate acestea, exista unele de care nu se plictisesc niciodata. Ele sunt, desigur, acele jucarii de plus atemporale! Indiferent de varsta, copilul tau le va iubi si vor deveni insotitori pentru somn si plimbari.

Jucarii de plus pentru un copil – la ce ar trebui sa acorzi atentie atunci cand alegi?

S-ar putea parea ca nu este nimic mai usor decat sa cumperi jucarii – nimic mai departe de adevar! Alegerea animalului de plus potrivit depinde atat de satisfactia copilului, cat si de siguranta acestuia.

Cei mai importanti parametri includ

• materiale folosite pentru productie – naturaletea lor elimina riscul reactiilor alergice datorate contactului cu pielea sensibila si delicata a bebelusului. Este bine cand jucariile pot fi pastrate cu usurinta curate, de aceea tesaturile din care sunt facute trebuie sa fie rezistente la spalare;
• fara piese mici care pot cadea – acest lucru este important, mai ales cand cumperi jucarii de plus ieftine pentru un copil. Copiii mici ajung sa cunoasca lumea in modul lor caracteristic, asa ca animalele lor de plus vor fi cu siguranta bagate in gura, supte si mestecate;
design prietenos – pentru ca cei mici sa se joace de bunavoie cu o jucarie, aceasta trebuie sa evoce asocieri pozitive;

Citeste continuarea aici: Jucariile de plus: sunt acestea alegeri potrivite pentru copii de toate varstele sau nu?

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts