Cum sa amenajezi un dormitor de dimensiuni mai mari

Cautam adesea sfaturi despre cum sa decoram camerele si casele mici, cum sa le facem sa para mai mari si mai putin aglomerate.

In conditiile in care lipsa de spatiu este un lucru atat de comun, este aproape ciudat sa auzi intrebari despre cum sa decorezi o camera mare.

Chiar si asa, este adevarat ca exista unele mici dezavantaje. Cea mai obisnuita este ca, fiind atat de mare, camera pare un pic rece si impersonala, ca si cum nu ar fi un loc in care ne petrecem viata de zi cu zi.

In urmatorul articol dorim sa iti aratam cateva idei pentru a decora un dormitor mare la perfectie.

Problema cu aceste dormitoare este ca, fiind atat de mari, poate fi dificil sa le decorezi astfel incat rezultatul final sa fie cald si confortabil.

Pentru a evita acest lucru, trebuie sa folosim o serie de resurse simple, pe care le explicam pe parcursul articolului.

Iata cateva idei de care sa tii cont atunci cand decorezi un dormitor de dimensiuni mai mari. Te vor ajuta.

Nu te limiteaza configuratia camerei

In primul rand, daca alegi sa folosesti una dintre camerele pe care le ai pentru a amenaja un dormitor spatios, nu te va limita configuratia si vei avea la dispozitie posibilitati mult mai numeroase.

Plus ca vei putea amplasa orice piesa de mobilier ergonomic si aerisit. De exemplu, patul, cea mai importanta piesa de aici, poate fi amplasat, fara efort, pe mijlocul camerei, astfel incat sa permita accesul pe ambele laturi.

Citeste continuarea aici: Cum sa amenajezi un dormitor de dimensiuni mai mari

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts