Cum aranjezi corect mobila intr-un living lung si ingust

Cu totii ne lovim, cand vine vorba de decorarea livingului de dimensiunile acestuia sau de forma lui. Dintre toate, insa, livingul dreptunghiular pare sa fie cel mai putin iubit, pentru ca o configuratie neinspirata a mobilierului iti lasa impresia ca te afli intr-un vagon de tren.

Insa o camera de zi lunga si ingusta este cel mai usor de amenajat. In general oamenii o subestimeaza si isi fac griji cand vine vorba de amenajarea unei astfel de incaperi deoarece dupa ce creeaza zona principala de conversatie, cu canapeaua si fotoliile traditionale, nu stiu ce ar putea face cu restul spatiului.

Unii il lasa, pur si simplu, liber, altii il aglomereaza cu scaune, vitrine si comode, fara sa le ancoreze in decor sau sa le dea macar un rol concret (de socializare, de relaxare, de dining).

Daca ai un living dreptunghiular si nu stii cum sa il amenajezi iti vom face cateva recomandari in cele ce urmeaza.

Creeaza doua sectiuni similare

Nu exista nicio regula care sa-ti interzica sa ai mai multe zone de conversatie in camera de zi. In cazul livingului lung si ingust, doua astfel de sectiuni completeaza armonios un spatiu aparent dificil.

Ce variante ai?

Exista mai multe scheme de aranjare a mobilierului intr-un living cu doua zone de conversatie. Poti avea chiar si doua canapele in camera, cu conditia sa dispui de suficient spatiu.

Citeste continuarea articolului aici: Cum aranjezi corect mobila intr-un living lung si ingust

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts