Cizme de cauciuc in trendul modei

Cizmele clasice de ploaie primesc acum o actualizare de moda cu tocuri patrate, un profil gros si culori proaspete si sunt constient in tendinte in 2021.

Cizmele de cauciuc cu o captuseala interioara confortabila sunt tovarasii ideali pentru iarna, deoarece cizmele de cauciuc captusite asigura nu numai picioare uscate, ci si calde pe vreme rece si zapada.

Cizmele de cauciuc sunt acum disponibile in orice forma si culoare si la orice pret. Datorita selectiei largi, vei fi echipata pe orice vreme nefavorabila si pentru orice activitate, de la festivaluri in aer liber pana la plimbari prin noroi.

Cizmele de cauciuc practice si incredibil de confortabile, atunci cand sunt combinate corect, chiar arata mega-chic. Daca doresti sa iti protejezi picioarele de umiditate si de vreme rece, ar trebui sa utilizezi varianta de cauciuc de toamna. Poti purta astfel de cizme la blugi decupati, astfel incat accentul sa fie pus pe talie.

Cizmele de cauciuc simple de ploaie, negre, de exemplu, pot fi combinate cu fuste creion elegante din piele si pulovere calde. Poti purta o haina lunga iarna si un blazer toamna. Codul vestimentar de birou nu permite cizme de cauciuc?

Nicio problema. Le poti purta pana la birou, iar acolo le poti schimba cu o pereche de pantofi eleganti cu toc inalt. O pereche de pantofi de rezerva poate fi gasita in fiecare geanta de mana.

Cizme de cauciuc dama

Citeste continuarea aici: Cizme de cauciuc in trendul modei

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts