Ce sa folosesti ca trucuri decorative, pentru a te simti excelent in casa ta

O locuinta sanatoasa inseamna ca locuinta noastra este confortabila si confortabila si ca ne simtim satisfacuti si multumiti de aspectul ei.

O valoare adaugata in camere este combinatia de materiale si forme. In acest sens, este important ca nimic sa nu fie izolat sau solitar, ci este de preferat sa existe o relatie intre toate resursele pentru a realiza un discurs estetic.

Factorul esential este obtinerea unei case armonioase. Invata sa folosesti lumina naturala, asigura-te ca este naturala si foloseste perdele translucide care estompeaza lumina sau chiar jaluzele care sunt usor de instalat si de folosit.

Cu toate acestea, tu esti singurul care poate face din casa ta locul in care ai visat intotdeauna sa traiesti.

Un spatiu unic, conceput de si pentru tine, unde te poti simti in largul tau si poti arata cine esti.

Locuinta noastra spune multe despre noi: despre gusturile noastre, hobby-uri, interese…

De aceea, in aceasta postare iti vom oferi cateva sfaturi simple de decorare care te vor ajuta sa imbunatatesti aspectul casei tale intr-un mod simplu.

Pernele decorative

Infrumusetarea livingului folosind perne decorative nu reprezinta vreo surpriza pentru tine, suntem siguri.

Insa cum faci sa combini perfect culorile, texturile si marimile de perne cu restul incaperii? E simplu!

Raspunde la intrebarea „Care este stilul in care ti-ai amenajat sufrageria?”, iar de aici inainte totul va veni natural.

Daca, de pilda, ai ales stilul scandinav pentru living, cele mai potrivite pernute decorative sunt fie cele impletite, fie cele pufoase, fie cele intr-o culoare de accent.

Daca ai preferat stilul minimalist, atunci pernutele in culori uni, cat mai inchise, sau cele cu un model cat mai simplu sunt cele care se vor asorta cu restul camerei.

Unul sau mai multe rafturi cu carti

Nimic nu spune ACASA mai bine decat un raft de perete cu carti. Pe de alta parte, asezarea cartilor intr-o anumita ordine, eventual in functie de culorile copertilor sau de marimea acestora, va face livingul sa para mai organizat.

Personalizarea sufrageriei cu ajutorul acestui truc va fi cu atat mai interesanta cu cat vei alege unul sau mai multe rafturi in forme, culori sau dimensiuni nonconformiste.

Citeste continuarea aici: Ce sa folosesti ca trucuri decorative, pentru a te simti excelent in casa ta

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts