Amenajarea unui living lung si ingust

Pentru un astfel de living exista cateva reguli care ar trebui respectate in ceea ce priveste amenajarea, astfel incat sa obtinem atmosfera mult dorita.

Daca decorarea unui living normal ni se pare o provocare, amenajarea unui living lung si ingust ne poate da foarte multe batai de cap, de la neclaritatile legate de dimensiune si cum se va vedea, daca va ramane sau nu suficient spatiu de trecere, pana la intrebarea daca mai avem putin loc sa adaugam inca un obiect de mobilier.

In mod cert, pentru a scapa de aceste intrebari, noi te ajutam cu cateva sfaturi pentru a obtine un spatiu care sa nu para asa de ingust la prima vedere.

Incepe cu masuratorile

Inainte a achizitiona piesele de mobilier pentru living, este important sa stii care sunt dimensiunile exacte ale camerei. Nu e o idee buna sa mobilezi un living ingust cu obiecte masive de mobilier, pentru ca atmosfera va fi una prea incarcata si nu te vei putea deplasa prin camera cu usurinta. Masoara cu atentie si fa o schita cu cotele. Iti va fi de folos mai tarziu.

Largeste spatiul cu ajutorul culorilor

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui living lung si ingust

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts