Amenajarea unui living cu un buget redus

Trebuie sa tinem cont de mai multi factori atunci cand decoram si, bineinteles, unul dintre cei mai importanti este bugetul pe care il ai la dispozitie pentru a face acest lucru, insa nu trebuie sa lasi acest lucru sa fie un factor limitativ.

In urmatorul articol iti vom oferi cateva sfaturi si idei pentru a decora, cheltuind foarte putini bani.

Cu ajutorul ingeniozitatii si creativitatii insotite de multa vointa si un minim de investitii, vei reduce bugetul si vei putea sa iti renovezi livingul cu un stil nou si spectaculos.

Idei usoare in care nu va trebui decat sa iti folosesti imaginatia si sa dedici putin timp pentru a renova unele dintre elementele pe care le ai deja si care acum vor fi din nou la moda.

Va trebui sa petreci ceva timp si sa iti folosesti creativitatea, dar rezultatul va merita cu siguranta. Sufrageria ta va arata ca noua si complet renovata… si o vei iubi din nou!

Schimba cateva accesorii si decoratiuni

Daca pardoseala livingului tau este acoperita cu mocheta, inlocuieste-o cu niste covoare si asaza-le in asa fel incat sa delimitezi si definesti mai bine zonele din incapere.

Inlocuieste draperiile din materiale grele, cu pliuri ample, cu niste perdele vaporoase in culori deschise ca sa maresti vizual spatiul livingului. Monteaza-le cat mai aproape de tavan si ai grija ca marginea de jos a tesaturii sa atinga podeaua.

O alta solutie poate fi adaugarea unor accesorii pentru draperii, precum agrafe, cordoane sau inele in stilul decorativ pe care vrei sa-l creezi.

Compune un aranjament de tablouri pe peretele de deasupra canapelei. Stai linistit, nu e nevoie sa cumperi opere de arta.

E suficient sa cauti pe internet cateva imagini care iti plac, sa le imprimi pe hartie de poster, apoi sa achizitionezi cateva rame de tablouri si sa le aranjezi intr-o configuratie interesanta.

Improspateaza paleta de culori

Citeste continuarea aici: Amenajarea unui living cu un buget redus

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts