Amenajarea baii unei pensiuni turistice

Din dorinta de a oferi celor care le trec pragul o experienta cat mai placuta, in vederea aprecierii serviciilor primite, gazduirea calduroasa a turistilor este pe primul plan pe lista asteptarilor si a provocarilor pentru proprietarii de pensiuni.

Intr-un restaurant, cafenea sau oricare alt loc dedicat clientilor sau turistilor, pe langa atentia acordada personalului de lucru, aspectul decorativ este un lucru important de care trebuie sa tinem cont in orice moment. Daca se creeaza o atmosfera placuta si serviciul primit este cel adecvat, clientii vor reveni mereu cu placere.

Cand vorbim despre decorare, pe langa camere, sala si bar, nu trebuie sa acordam o atentie scazuta baii. Se spune ca felul in care sunt ingrijite baile, si atentia acordata curateniei acesteia, spune totul despre locul in care suntem. De aceea o baie curata si ordonata poate imbunatati cu mult imaginea de ansamblu.

Pentru a le oferi invitatilor nostri o sedere cat mai placuta, putem tine cont si de urmatoarele sfaturi.

Alege finisaje tratate impotriva depunerilor de calcar

Atunci cand vorbim de o camera de baie de pensiune, avem de-a face cu o incapere de dimensiuni reduse. De aceea, amenajarea ei trebuie sa tina cont de condensul ce se poate forma pe pereti si podea.

Depunerile de calcar nu presupun un risc asupra sanatatii, insa nici nu ofera o priveliste ce invita la relaxare. Pe langa neplacerea provocata turistilor, depunerile de calcar trebuie curatate cu solutii speciale, ceea ce ar creste costul si timpul necesar efectuarii curateniei.

Pentru a contracara acest efect, se recomanda utilizarea unor materiale durabile si a unor finisaje care nu sprijina colectarea de calcar la rosturi sau pe suprafata lor. In acest sens, in functie de bugetul pe care il ai la dispozitie, poti opta pentru podele din piatra naturala pe podea si in zona dusului sau a cazii si vopsea lavabila pe pereti.

O alternativa este si podeaua din PVC rezistenta la apa, din fibra de sticla. Intretinerea unor astfel de materiale este minima, iar ele isi vor pastra aspectul, chiar si dupa o utilizare indelungata.

Alege accesoriile de baie in mod eficient!

Citeste continuarea aici: Amenajarea baii unei pensiuni turistice

Get in Touch

Related Articles

Latest Posts